Kulutusjuhla

Aurinkolasien kadotusongelma

Vesikeksi kertoo aurinkolasihankinnoista: ”Olisi kai hienoa, jos ostaisi aurinkolasit oikein alan liikkeestä. Se ei vain käy. Hukkaan noin neljät lasit kesässä. Ennätykseni tuli maanantaina, jolloin ostin uudet rillit (hukattuani edelliset hurjien, suurimmaksi osaksi sukulaisten seurassa vietettyjen juhannusjuhlien jälkeen) noin kuuden aikaan illalla. Puoli kahdeksalta ne olivat kadonneet. Ties minne. Äskettäin ostin uudet ja vielä ihan samanlaiset. Ne maanantain rillut kyllä varmaan kävelevät vielä jostain vastaan.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Ei aurinkolaseja kannata ostaa alan liikkeestä, jos ei välttämättä halua maksaa ekstraa merkistä.
    Onhan täälläkin ollut aiheesta puhetta pari vuotta sitten:
    http://kulutusjuhla.com/2007/07/hinta-ei-takaa-aurinkolasien-laatua/
    Itse olen kovasti tykästynyt Haga Eyewearin laseihin. Usein halvemmat lasit eivät kestä normaalikäyttöä kovinkaan pitkään, mutta Haga on kestänyt loistavasti.