Kulutusjuhla

Nettikauppa pahoitteli harrastajafoorumilla

Vaellusturinat -foorumilla on keskustelua Scandinavian Outdoor Storen ja muidenkin ulkoiluvarusteita myyvien yritysten nettipalveluista. Nimimerkki Mertzi oli pettynyt SOS:n asiakaspalveluun, kun haluttua tuotetta ei toimitettu lähellekään luvatussa ajassa. Mielenkiintoista viestiketjussa on se, että SOS:n kehityspäällikkö Jussi Nummelin on käynyt luomassa yritykselle tunnukset Vaellusturinoihin ja kirjoittanut Mertzille julkisen anteeksipyynnön. Jokohan yritykset hiljalleen heräävät seuraamaan kuluttajien nettikeskusteluja ja myös ottamaan niihin osaa?

Viestiketjusta löytyy myös hyviä vinkkejä retkeilyvarustekaupoista, nyt tuotteita saa halvalla mm. Briteistä punnan heikon kurssin vuoksi.

1 Comment

  1. Kotomaassa http://www.varuste.net on toiminut minusta tosi hyvin eli nopeasti ja usein on saanut myös aletarjouksia ihan vahingossa ,D Eli suositan omasta puolestani.

    Punnan ja kruunun kurssin takia kannattaa kyllä katsastaa muualta – mutta muistakaa ne postikulut, jotka saattavat yllättää (esim. Saksasta tilattaessa!).