Nanna on tyytyväinen nettiostoksiinsa: ”Paketissa mukana olleessa kuitissa oli käsinkirjoitettu viesti Enjoy! ja hymynaama, sekä kaksi japanilaista karkkia.Tuli asiakkaalle hemmoiteltu olo! Hyvä palvelu tarkoittaa tässä tapauksessa sitä, että kaikki perusjutut menevät niin kuin on luvattu ja sitten mukana on pieniä lisukkeita. Ei minulle mihinkään silkkipaperiin tarvitse tuottetta kääriä, mutta käsinkirjoitettu viesti on jo vaatinut ihan oikean ihmisen sen joka pakettiin erikseen kirjoittamaan.

Lähetys oli japanilaista kangasta Yhdysvaltojen kautta hintaan yksi jaardi (=noin metri) 17 euroa ja siitäkin 10 euroa meni lähestyskuluihin. Maksu nettikaupassa tapahtui luottokortilla PayPalin kautta, eli myyjä ei missään vaiheessa saa korttini numeroa hyppysiinsä – kätevää. Minulle PayPalin idea oli vielä jäänyt pimentoon, vaikka varmasti moni muu jo systeemin tuntee.” (Mari Koo)