Kulutusjuhla ry ja sen myötä myös blogi käynnistelee syyskautta parkkipaikkapiknikin merkeissä nyt lauantaina Hakaniemessä klo 12-14 (tapahtumakutsu myös Facebookissa). Tervetuloa moikkaamaan, juttelemaan ja nauttimaan piknikistä, jos sää vain sen sallii!

Samalla saa tulla naamakkain kertomaan vaikka kulutuskokemuksiaan tai ideoita Kulutusjuhlan kehittämiseen. Niitä saa tietysti lähettää myös sähköpostiin.

Piknikin kantaaottava puoli (ja syy paikan valinnalle) on toive siitä, että palvelujen äärelle pääsisi helposti muutenkin kuin omalla autolla.

Ja jos olet miettinyt yhdistykseen jäseneksi liittymistä, niin nyt se kannattaa tehdä: täytä jäsenhakemus, maksa vuosimaksu (10 e) ja sitten hallitus hyväksyy jäsenyytesi kokouksessaan. Jäseniähän yhdistys tarvitsee ennen kaikkea siihen, että toiminta pyörii mukavasti.

Tässä vaiheessa jälleen myös kiitokset kaikille Kulutusjuhlan lukijoille ja kommentoijille: mainiota, että kesän aikana on käyty aktiivista ja asiallista keskustelua mm. vessapapereista, maataloustuista, käteisen käytöstä, lapsille suunnatuista jogurteista ja puhelinmyyjistä.