Kulutusjuhla

Hukumme mainospostiin

Xekkan lähetti tietoa tekemästään sivusta Hukumme mainospostiin. Kyseisille sivuille on tarkoituksena kerätä mm. kuvia mainospostin tulvasta, ylipursuavista paperinkeräysastioista ja omista ”Ei mainoksia” -teksteistä.  ”Kesäkuussa -09 keräsin komerooni kaiken postilaatikkooni sujahtaneen.
Yhden kuukauden saldo oli 5 kirjettä ja kolme lehteä, sekä 4,4kg mainospostia. Aloin miettimään, jaetaanko todellakin jokaiseen Suomalaiseen talouteen jopa 4,4kg edestä mainospostia joka kuukausi.
” (Mari Koo)

2 Comments

  1. Niin-in, minulle tulee perinteistä paperista postia ehkä n. kerran kuussa. Ja nämäkin ovat lähinnä tilaamiani lehtiä. Ainiin, tuleehan se Hesarikin, ja luettujen yksilöiden raijaaminen paperinkeräykseen kyllä ärsyttää. Mutta kun ei tuo verkkolehden luettavuus vielä ole ihan samaa luokkaa. Harmi.

  2. Odottelen sitä hetkeä kun Hesarin saa tilattua sähköiseen lukulaitteeseen, joka on käytettävyydeltään yhtä hyvä kuin paperilehti. Silloin varmasti mainosjakelutkin saa samaan lukulaitteeseen, eikä paperitulvaa enää tule. Siihen saakka ei auta muu kuin kantaa luettuja lehtiä ja mainoksia paperinkeräykseen.

    Paperitulvasta huolimatta ei ole tullut mieleenkään että laittaisin postilaatikkoon ”Ei mainoksia”-tarran. Ihan oikeasti tykkään lukea mainoksia ja ilmaislehtiä, niistä on kaltaiselleni tarkalle kuluttajalle aina välillä ihan rahanarvoista hyötyäkin 🙂