Sanakari ottaa kantaa turhistarhaajien mainoskampanjaan: ”Suomalaiset turkiskasvattajat ovat näköjään ryhtyneet kampanjoimaan oman elinkeinonsa puolesta, ilmeisesti pelästyttyään läntisen naapurimme aikeita kieltää turkistarhaus kokonaan. Turun Sanomissakin julkaistussa ilmoituksessaan turkisten tuottajat syyllistyvät sellaiseen vastaanottajan aliarviointiin, jollaista tuskin koskaan näkee.

Kampanjassaan turkisala rinnastaa itsensä muuhun kotieläintuotantoon ja uskottelee turkiskasvatuksen kieltämisen johtavan kaikkien eläinperäisten tuotteiden kieltämiseen. Räikeä väite kääntyy itseään vastaan viimeistään silloin, kun ilmoituksessa kehoitetaan suomalaisia käyttämään villasukkia kuten ennenkin. Kenties turkistuottajat tuntevat muuta kotieläintuotantoa niin huonosti, etteivät tiedä lampaan luopuvan villoistaan ilman hengen menetystä. Koko ikänsä pienessä häkissä kurjissa oloissa viettänyt turkiseläin sen sijaan tapetaan tylysti kun sen turkki on valmis hyödynnettäväksi.” (Mari Koo)