Joutsalainen taidelaitos Haihatus on avannut nettiin haihatuskaatiksen, jonka avulla voi etsiä tavaraa taiteen tekemiseen ja lahjoittaa nurkissa pyöriviä roinia taiteen tekemisen materiaaleiksi.

”Toisaalta taiteilijat tarvitsevat ja kyselevät kaiken aikaa mitä moninaisempaa rompetta materiaaleikseen, vaikkapa pyyhekumeja ja pussinsulkijoita. Haihatukselle onkin ehdotettu jonkinlaisen taiteenmateriaalinkeskusvaraston perustamista. Fyysiseen tilaan se ei vielä kuitenkaan kykene, mutta tätä henkistä tilaahan kyllä piisaa!

Toivottavasti tätä kautta toisen roska löytää tiensä toisen aarteeksi.

Kaatis ei ole sidottu mihinkään maantieteelliseen paikkaan, vaan on käytettävissä missä päin maa(ilmaa) tahansa. Se toimii sähköpostin kautta kaatis@haihatus.net ja kaatiksen reippaat jyrät pidättävät itsellään toimituksellisen vapauden.”

Sinne vaan siis lahjoittamaan!