Kulutusjuhla

Löytöjä roskalavoilta ja kirpputorilta

Nanna on tehnyt löytöjä roskalavalla ja kirppiksellä: ”Eteisessämme seisoa tönöttää myrkynvihreä kaappi, jonka pelastin sisäpihallamme olleelta roskalavalta. Roskalavoille pitää kurkkia löytöjen toivossa ja nyt sellaisen teinkin! Kaappi on täyspuuta, jonka maalipinta täytyy poistaa ja uudelleen käsitellä. Ajattelin tehdä siitä kesälomaprojektini, puuhailla sen parissa sitten kun sisäpihalla on lämmintä ja kaapinkunnostuskelit. [- – -] Luottokirpputorini ei koskaan petä, vaan löysin sieltä valokuvakehyksiä hintaan 1 ja 2 euroa. Olen ajatellut kasata metallin eriväreissä hohtavista valokuvakehyksistä koostuvan valokuvanäyttelyn kirjahyllyn ylimmälle hyllylle. Tältä kirpparilta löytyy kyllä jatkuvasti kaikkea hyvää tavaraa pilkkahintaan, viimeksi kuin uusi kevättakki ja sitä ennen laadukas käyttämättömän näköinen paitapusero, yhtä hyväkuntoiset villkangashousut yms. Aivan käsittämätöntä, kun samoista vaatteista kiskotaan kaupassa 50-100 euroa ja minä maksoin esim. paitapuserosta 4 euroa.” (Mari Koo)

2 Comments

  1. Oikein hyvä löytö! Muuttohässäkät sotkee ihmisten painoarvoja tavaroille ja silloin toisen roska on toisen aarre!

  2. karl tanhuanpää

    Minä jouduin heittämään pois kaikki tavarani roskalavalle kun olivat homeen saastuttamat. Ei kannata roskalavoilta suinpäin kotiinsa kaikkea kantaa, voi tulla vuosia kestävä home painajainen.