Kulutusjuhla

Eduskunta hyväksyi!

Eduskunta hyväksyi juuri äänin 107 – 53 kauppojen aukiolon vapauttamisen ja suurten markettien sunnuntai-aukiolon. Oikeasti jättimäisen ihanaa meidän pitkää päivätyötä paukuttavien kannalta, että saa välillä edes levätä iltaisin ja lauantaisin. Kiitos! (Zepa)

4 Comments

  1. Eihän lailla säädetä minä viikonpäivinä esimerkiksi lentäjät, ravintolatyöntekijät tai vaikkapa kemian tehtaan työntekijät ovat töissä (eli minä viikonpäivinä lentokentät, ravintolat ja tehtaat saavat olla auki). Miksi kaupan alalla pitäisi säädellä? En ota siis kantaa, oliko aukiolon vapauttaminen hyvä vai huono asia, ihmettelen vain näitä (muuallakin nähtyjä) perusteluja työntekijöiden riittävän levon kannalta. Eikö PAM hoida asioitaan?

  2. Ehkäpä seuraavan kerran kun _omat_ työaikani eivät ymmärrä joustaa sitä varten, ettei _kauppojen_ tarvitsisi, en joudu kiiressä tekemään hätäistä virheostosta, kuten juuri syksyllä kävi talvikenkien kanssa.

    He jotka ovat niin kovin huolissaan kaupan kassojen perhe-elämästä, eivät tietenkään ole koskaan käyneet ravintolassa äitienpäivänä?