Quinoaa! -blogin Heidi kehuu kauppaansa: ”Olen käynyt ahkeraan lähikaupassani Citymarketissa ja olen todella iloinen ja yllättynyt sen kehittymisessä luomuvalikoiman suhteen. Antakaa tekin omalle cittarillenne palautetta, koska siellä näytetään olevan hyvinkin avoimia luomun suhteen toisin kuin eräissä muissa paikoissa. Valikoimasta löytyy jo kattavasti luomuvihanneksia ja hedelmiä [- – -]. Nyt luomujauhelihaa (ja muitakin lihalaatuja) on saatavina päivittäin! Myös luomujuustohyllyä kurkkasin ja siellä näkyi vakiotofujen ja edamin lisäksi olevan myös luomubrie-juustoa. Tietysti leipä/maitohyllyissä on myös luomutuotteita jonkin verran, mutta erittäin pienenä prosenttina.
Loppuhuipennuksena kuka olisi uskonut: Yogi-teet cittarin hyllyssä! Samoin luomukahvia on ollut jo pidempään, toki myös muissa kaupoissa. (Mari Koo)