Kulutusjuhla

Koti ja ristiriitaiset tunteet

Mea pohtii kotiaan ja sen sisustusta: ”Katselen kotiani ristiriitaisin tuntein. Rakastan sen toheloutta ja elämän tuomia värejä. Rakastan sen nuhruisuutta ja täyteyttä ja sen minuutta ja sen sekaluutta. Rakastan itse kasvattamiani rumia kaktuksia ja huojuvia traakkipuita, joiden latvat taipuvat katon alla. Rakastan. Mutta haluan kuitenkin muutosta. Toisaalta en halua. Haluan yksinkertaisuutta mutta en kai kuitenkaan. Ehkä. Tai ehkä vähän. En minä tiedä. Katselen selkeitä musta-valkoisia sisustuksia ja olen kateellinen ja en kuitenkaan ole. Entä, jos kaipaisin muutoksen jälkeen tätä täyteyttä. Millä minä kaiken takaisin sitten otan. Haluan ne pois ja en halua.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Satunnaisen baaritutun Pekan idea ja teko: tee muutto. Paketoi kaikki tavarat ja heitä turhat pois, siivoa kämppä, järjestä kämppä uudelleen. Pidä tuparit ja lahjoita tuparivieraille poistotavaroita.