Tiitu kehuu hankkimaansa suoristusrautaa: ”Hankin Muoti, kauneus ja terveys -messuilta uuden suoritusraudan.  Minulla on “karvainen” tukka eli siis pörhöinen tukka, mutta ei ole tullut kovin paljoa sitä suoristeltua, koska pelkään, että hiukset menevät huonoon kuntoon. Uutta rautaa olen kuitenkin uskaltanut pari kertaa jo käyttää. Eilen suoristin hiukset sillä ja sekä eilen että tänään joku on halunnut kosketella minun tukkaa, “kun se on niin ihana”. Hassua, koska en muista, että sellaista olisi tapahtunut aiemmin, ainakaan kovin usein. Sitä en tiedä onko rauta oikeasti hoitava, mutta voihan se olla hieman vähemmän vaurioittava kuin normaali rauta.

Kosketeltavan ihanien hiusten salaisuus on siis Remingtonin Shine Therapy -suoritusrauta,  jonka täyskeraamisiin levyihin on upotettu avocadoöljyä. Raudalla onnistuu suoristamisen lisäksi myös kihartaminen. Hintaa tällä on esim. NetAnttilassa 59,95 eur. (Mari Koo)