ShwitchX pohtii, sopiiko laserlelu lapsille: ”Tytär sai kaveriltaan Mcdonald’sin R2D2-lelun. Kun painaa nappia, robotti heijastaa seinälle tai muulle pinnalle pienen kuvan, jonka hahmoa voi vaihtaa liukusäätimestä.

Valo näyttäisi olevan kirkkautensa puolesta ihan oikea laser ja mukana tulleessa pussissa on vaatimaton ohjelappu, jossa on kuva silmästä, lelusta ja henkseli päällä. [- – -] Otan pariston varmuuden vuoksi pois. Voihan se olla että kyseessä on myös esimerkiksi todella kirkas LED, mutta valo on joka tapauksessa ihan liian kirkas ja jossain vaiheessa joku keksii osoittaa sillä kuitenkin silmään…

Luottaisitko Kiinassa tehtyyn laserleluun (vai pitäisikö sanoa ”mahdolliseen” laserleluun?) niin paljon että antaisit sen omille (mahdollisille) lapsillesi leikkeihin ilman valvontaa..?” (Mari Koo)