Näkymätön tyttö kävi silmälasiostoksilla: ”Kehysmuoti on nykyään ilmeisesti monipuolisempaa, liikkeessä olisi ollut noin viidet kehykset, jotka olisin voinut ostaa. Päädyin sellaisiin, jotka ovat melkein kuin vanhat paitsi punaiset. Aika rohkeaa. Paksut muovikehykset näyttävät minusta vain vähän oudolta, pidän enemmän ohuista metallisista. En ole vielä ostanut mitään, vain varannut ja ensi tiistaina on näöntarkastus ja täytyy tehdä kehyksistä päätös. Heillä on tarjous jossa ostettuaan tietyn hintaiset kehykset saa toiset kaupan päälle, mikä on kätevää paitsi kun ei voi ottaa vakiolinssejä vaan ne pitää ohentaa ja ties mitä muuta ja minun tapauksessani yhdet kehykset maksaisivat suunnilleen 170 ja kahdet vähän reilut kolmesataa. Mikä ei ole paha hinta, nykyiset lasit maksoivat sen verran aikoinaan (ja olivat tarjouksessa), mutta en tarvitse kyllä kaksia laseja (löysin kyllä toisetkin hauskat kehykset, sellaiset jotka saivat minut näyttämään aika asialliselta ja fiksulta mutta ne olisivat päälle 200 yksinään, se on hyvin hämmentävä tarjoussysteemi). Jollain lisähinnalla voisi saada aurinkolasit vahvuuksilla mikä saattaisi olla ihan kätevää.” (Mari Koo)