Riepa kehuu Tampereen seudulla toimivaa Luomulaatikkoa: ”Koska syömme mieheni kanssa etupäässä kasvis-kala-maitotuote-painotteisesti, päätin testata Tampereella (ja vähän ympäristössäkin) suoraan ovelle luomutuotteita toimittavan Luomulaatikon. Eniten kannamme kaupasta kotiin vihanneksia ja hedelmiä, ja nimenomaan kannamme, koska autoa ei ole. Meidän lisäksemme kasvissafkaa kuluttavat myös marsut, ja etenkin noin pienille elukoille on mukavampaa noin ajatuksellisesti antaa sitä luomulaatuista tavaraa. [- – -] Mieletön luksuksen fiilis, kun joku tuo kotiovelle laatikollisen tuoreita hedelmiä ja toisen vihanneksia. [- – -] Hinta on varmasti jonnin verran kalliimpi kuin tavallisesta kaupasta kannettuna, mutta lasken arvoa myös ajalle ja vaivalle. Meidän perheeseen sopiva satsi on yksi hedelmälaatikko ja yksi juures&vihanneslaatikko viikossa, kaksi ihmissyöjää (hihi) ja kaksi marsusyöjää. Tuolloin toimituskuluiksi tulee 2,5 euroa, joka ei ole paljon mitään.” (Mari Koo, kiitos vinkistä Elina A:lle!)