Kulutusjuhla

Netcycler avautui

Netcycler-tavarankierrätyspalvelu on nyt virallisesti avattu: ”Netcycler on ympäristöystävällinen Internet-palvelu, jossa voi hankkia ja laittaa kiertoon käytettyjä tavaroita. Netcycler on vaihtoehto uusien tavaroiden ostamiselle, ja siten keino tehdä ympäristöystävällisiä kulutusvalintoja.” Palvelusta on ollut viime aikoina paljon juttuja, yksi mm. Turun Sanomissa. (Mari Koo)

1 Comment

  1. Moi!

    Juttu Netcyclerista oli lievästi sanottuna hieman liioiteltu. Ensinnäkin ilmoituksia sivulla on 381 joista 105 on toisen perustajan omia ja tästä voimme tehdä johtopäätöksen, että ”tiimin” muun kymmenen jäsenen ilmoituksia ovat loput, sillä
    minkäänlaista toimintaa ei sivulla ole ollut avaamisen jälkeen. Toiseksi kysymys on idean suorakopioinnista. Ilman Tekesin tukia
    ja pienellä porukalla pystyyn laitettu http://www.vaihdetaan.fi/ on alan todellinen pioneeri.