Olen viime aikoina selaillut Merkur-pankin nettisivuja. Eettinen rahoitustoiminta vaikuttaa kiinnostavalta ja kannatettavalta, mutta tilinavauspaperit ovat vielä lähettämättä ihan oman saamattomuuden vuoksi. Aion sen kuitenkin tehdä pian, ja menisin mieluusti myös lauantaina kuuntelemaan pankin infotilaisuutta, mutta valitettavasti olen kiinni muualla.

Mutta tiedoksi teille muille: Helsingissä Merkur järjestää tilaisuuden launtaina ja Tampereella tiistaina:

”Tule Merkurin info- ja asiakastilaisuuteen kuulemaan, kysymään ja keskustelemaan Merkurin tavoitteista ja toiminnasta ja eettisestä rahoitustoiminnasta. Millaisia hankkeita Merkur lainoittaa? Mitkä ovat Merkurin tärkeitä toimintaperiaatteita? Miksi Merkuriin kannattaa sijoittaa ja säästää? Mahdollisuus tutustua paikalla oleviin hankkeisiin. Luomutarjoilua. Tervetuloa!

Helsingin tilaisuus
Lauantaina 27.3. klo 13.15 – 16 Kulttuurikeskus Caisa, Mikonkatu 17 C / Vuorikatu 14 kokoushuoneet 1&2 löytyvät 2. kerroksesta www.caisa.fi

Marika Lohi: ”Miten eettinen pankkitoiminta eroaa tavallisesta pankkitoiminnasta?”
Svarfvarsin Ekokylä ja Juurakko esittäytyvät

Tampereen tilaisuus
Tiistaina 30.3. klo 18 alkaen Aaltosenkatu 31-33”