Kulutusjuhla

Turhaa kivojen vaatteiden säästelyä

Exme hämmästelee vaatteidensa käyttöä: ”Lienee aika päästä joistakin vaatteista lopullisesti. On minulla kivojakin vaatteita, mutta käytän aina niitä kuluneita ja rikkinäisiä, koska elän ajatellen että niiden kivojen vaatteiden aika on sitten joskus. Se joskus ei tietenkään tule ikinä, koska (kuten taannoin huomasin) lempivaate voi siellä kaapissa muuttua väärän kokoiseksi tai muuten ei-lempivaatteeksi. Kannattiko sitä nyt sitten säästellä vuosia, kun se meni suoraan kierrätykseen? Eipä kannattanut. (Mutta silti tulee olo, että on ollakseen, jos laittaa siistit vaatteet päälle kun menee kaverin luo kylään.)

Sitä paitsi! Ostan kaikki vaatteeni UFFilta tai kirpputoreilta. Mitä säästämistä niissä muka on? Neljän euron kauluspaitaako ei voi laittaa arkena päälle, kun se on liian hieno? Mitä?” (Mari Koo)

1 Comment

  1. T-paidat ja muut kivat pidän yleensä puhki (ja monet parhaat vaatteet ovatkin käytössä mukavan pehmeiksi hiutuneita)…