Kulutusjuhla

Kondomipakkauksesta puuttui kondomeja – RFSU reagoi asiallisesti palautteeseen

Maanantaina lähetin kondomeja myyvälle RFSU:lle kuluttajapalautetta sähköpostitse. Kymmenen kappaleen kondomipakkauksessa oli nimittäin neljä tyhjää kondomipaperia. Lähetin viestini liitteenä myös oheisen kuvan, eli nappasin otoksen valoa vasten, jolloin näkyy selvästi, ettei kondomeja ole, vaikka pakkaukset ovat ehjiä.

Vastauksen postiini sain eilen keskiviikkona:

”Hei Mari,

kiitos viestistäsi; kuluttajapalaute on erittäin tärkeää laadunvalvonnallemme.

Kondomit pakataan koneellisesti ja kuulostaa siltä, että kone on ”lyönyt tyhjää” ostamasi paketin kohdalla. Erittäin harvinaista, että näin on tapahtunut neljän peräkkäisen folion kohdalla. Pahoittelumme tapahtuneesta! Lähetän sinulle postitse korvaavan tuotteen.”

RFSU siis reagoi asiallisesti ja nopeasti palautteeseeni. Kiitokset siitä! Nyt vain odottelen korvaavan tuotteen tipahtamista postiluukusta.

1 Comment

  1. Hiusväreistäkin kannattaa muuten valittaa! Uskomanta, mutta totta. Värjäsin hiukseni pari viikkoa sitten ja lopputulos oli lähes musta vaikka värin piti olla mokanruskea. Sain vastauksen mailiin jossa kerrottiin useita vinkkejä jolla vaalentaa hiuksia sekä lähettivät 30 euron korvauksen jolla vaalentavat tuotteet voisin ostaa.