Kulutusjuhla

Hopeat puhtaaksi marttojen vinkein

Kummitus puhdisti hopeoita ja kahvinkeittimen: ”Aloitin hopeanpuhdistustalkoot. Korvikset ovat tummuneet melkoisesti. Marttojen keskustelupalstalta bongasin keinon, joka ei vaadi minkään aineen ostamista. Foliota laakean astian pohjalle, siihen merisuolaa ja lämmintä vettä. Ja kappas vain, kävin tutkimassa tulosta, sehän pirkuna toimii! Eilen puhdistin myös kahvinkeittimen kalkista; väkiviinaa ja vettä tietenkin, sitten pari huuhtelua päälle.” (Mari Koo)

2 Comments

  1. Itsehän putsasin kahvinkeitintäni etikkavedellä. Olin todella vaikuttunut, miten tummaa vettä etikka oli saanut liuotettua keittimestäni, kunnes huomasin, että olin jättänyt suodattimeen vanhat kahvit. Tuli sillä etikalla kyllä puhdasta, muttei keittimeni ihan niin kuonainen sitten ollutkaan.

  2. Ilmeisesti Kummitus tarkoitti nimenomaan väkiviinaetikkaa, joka käy kyllä ihan kaikkeen mahdolliseen.