Kulutusjuhla

Tiskiaine harjan varren sisään ja tiskaaminen helpottuu

Aku-Ville Lehtimäki oli Ruotsin reissullaan löytänyt uuden tiskiharjan, Dishmaticin: ”Dishmaticin” idea on yksinkertaisuudessaan se, että varren sisälle kaadetaan tiskiainetta (merkillä ei väliä), ja varren päässä oleva sieni sitten vaahdottaa tiskiaineen. Tähänastisten kokemuksieni perusteella ainetta kuluu vähemmän kuin tiskiharjan ja tiskiainepullon kanssa äheltäessä. Toinen hyvä puoli on se, että tiskaamisen voi aloittaa ottamalla Dishmaticin käteen “hakematta” joka kerta tiskiainepulloa. Välineeseen saa kahdentyyppisiä “sieniosia” erilaisille pinnoille.

Koko konsepti voi tuntua tylsältä tämän web-startup-boomin keskellä, mutta omaa arkeani tämä parin euron siivousväline on parantanut roimasti. Uskonkin, että ympärillämme on paljon arkisia haasteita, joita emme edes tiedosta, vaikka ne mutkistavat elämäämme joka päivä.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Innostuin heti! Juuri nimittäin arkiset, normaalia elämää helpottavat asiat saavat suhteellisen helposti aikaan hyvää mieltä ja ilahdutusta. Tällainen pitää löytää!