Kulutusjuhla

Tekstari varoittaa liukkaudesta

Taas voi tilata varoituksen liukkaasta kelistä puhelimeen. Erinomainen palvelu!

Talvikaudella 2010-11 palvelu on saatavissa näissä kunnissa:

* Lahti
* Helsinki
* Sipoo
* Oulu
* Salo
* Jyväskylä
* Porvoo
* Kuopio (Zepa)

2 Comments

  1. Voisiko olla turhempaa? Jokainen tietää, ollessaan liikenteessä millä tahansa välineellä, että voi olla liukasta. Keskiverto kansalainen pystyy käyttäen silmiään ja lämpömittaria päättelemään hyvin liukkautta ilman kalliita tekstiviestipalveluja.

  2. Kalliita? Tämä on mulle ilmainen ja muille ilmainen, en tiedä kuinka paljon sinulta veloittavat. Esimerkiksi minä en näe kadulle ennen kuin lähden ulos, enkä voi tietää, onko järkeä ottaa mukaan jotain ylimääräisiä kaatumisestoja. Eikä aina voi edes muistaa ajatella koko asiaa ennen kuin on mennyt kadulle asti. Tämä on parhaita palveluja mitä on ikinä keksitty hoidettavan puhelimitse, ja sillä selvä.