Blogipalvelu Vuodatuksen toimintamallina on, että palvelu on ilmainen, jos suostuu ottamaan sivuilleen mainoksia. Monet ovat suvainneet mukisematta pienet mainokset, mutta isokokoinen, häiritsevä mainos on keskusteluttanut Vuodatuksen FB-sivulla. Myös esimerkiksi 3xikuisuus -blogin kirjoittaja ottaaa kantaa aiheesen: ”Ärsyttääkö teitä yhtä paljon nuo ponnahtavat neittideittimainokset kuin minuakin? Poisto maksaisi 17,50e/vuosi. Totta kai teen mielelläni paljonkin sen eteen että sinä, rakas lukijani, viihtyisit täällä ja tuntisit olosi ilahtuneeksi sivultani poistuessani, mutkun ärh ja gggnnnnggg. En oikein tiedä mitä tästä nyt pitäisi tuumata. Mites te blogspotin, wordpressin ja posterousin ystävät, tuleeko teille maksuja? Muuten olen kyllä erittäin tyytyväinen vuodatukseen, mutta eipä ole kokemusta muustakaan.” (Mari Koo, kiitos vinkistä kummitukselle!)