Kulutusjuhla

Lehtikuningas-sivustolta tilaukset ovat aina määräaikaisia

Pietari vinkkaa uudesta lehtien tilauspalvelusta: ”Monia ihmisiä ärsyttää, kun lehtien kestotilauksista on kauhean vaikea päästä eroon. Nyt siihenkin ongelmaan löytyy helppo ratkaisu, joka on Lehtikuningas.fi -sivusto. Heidän nettikaupastaan ei voi tilata lehtiä kuin määräaikaisena tilauksena.

Lehtikuninkaan valikoimasta löytyy yhteensä yli 200 sekä suomalaista ja ulkomaalaista lehteä. Lehdet saat heiltä tilattua hyvin edullisesti ja, kun malttaa odottaa sopivia tarjouksia niin säästö on aika suuri.” (Mari Koo)

4 Comments

 1. Kiitos jutun huomioinnista. 🙂

 2. Heippa,

  Totta – kestotilaukset ovat usein ärsyttäviä, mutta toisaalta ne ovat usein yli puolet halvempia kuin Lehtikuninkaan sivuilla oleva jaksot, jotka muuten vaikuttivat tosi kalliilta – kuka maksaisi esim. Mikrobitistä 6 numeron jaksosta 47 euroo, kun koko vuoden jollain kupongilla alla puoleen hintaan ja jonkin kivan lahjan vielä mukaan…

  Toisaalta kestotilauksen hyvä puoli on, ettei tartte muistella koska tilaus päättyy – olisi ikävää mikäli jokin TM:n numero jäisi väliin.

 3. Itselleni taas ”joku kiva lahja” voisi olla syy tilaamatta jättämiseen. Useimmiten sietämätöntä roinaa, joka lähetetään kotiin, vaikka siitä erikseen kieltäytyisi.

  Tämä lehtitilausvinkki kannattaa muuten muistaa näin joulun alla, helppo tapa muistaa läheistä koko vuoden ajan. Plussana säästyy itse kaupoissa pyörimiseltä;)

 4. Annamaija, minäkin olen kieltäytynyt lehtitilaiuksista siksi, että mukaan on tuputettu jotain cd-sanakirjaa, jumppahousuja tai muovikoruja. Siis olisin voinut tehdä tilauksen, mutta kun väkisin tuputtivat jotain turhaa.

  Vajaa vuosi sitten kehaisinkin Vihreää Lankaa siitä, että tilaajalahjana oli mahdollisuus antaa pieni summa hyväntekeväisyyteen.