Kulutusjuhla

Viikon Twitter-antina mm. äitiyspakkausta, oman omaisuuden myymistä ja pyhäinpäiväkrääsää

Tällä viikolla Kulutusjuhlan Twitter-tili on taas retwiitannut kaikenlaisia suomalaiskuluttajan elämän havaintoja. Tässä koontia:


25.10. @ppiirainen
: ”Tänään olen jo työpäivän välissä ehtinyt ansaita 100€ perheen virkistysrahastoon kierrättämällä. Ja kotiin tulee tilaa!”

25.10. @vuento: ”Jahas, dollari taas halvimmillaan. Milloinkahan ois fiksuinta vaihtaa matkakassa jenkkilän reissua varten.”


25.10. @laurila
: ”Unboxaan äitiyspakkausta. Jännää ja hyödyllistä kamaa. Awwww efekti helähtää.”

25.10. @outiV: ”Pistin myyntiin 1-vuotiaalle sopivan uimapuvun. Yhteyttä ottanut äiti jäi miettimään: ”Sopiikohan se keltainen sittenkään meidän tytölle?”

26.10. @rautasilta: ”MacBook Air, 11-inch on tulossa. Ei voi mitään. Hassua miten tarpeita syntyy kun on uutta tarjontaa.”

@tkoola: ”I am always stunned to find out that there still are people that genuinely hate Micro$oft. Isn’t that like late 90’s thing?”


28.10. @Parempaa
: ”Miten pyhäinpäivästä pääsi tulemaan tekosyy kiinalaisen muoviroskan kylvämiselle? #halloween”


28.10. @Mieky
: ”Thinking about buying a Tivoli One radio. Someone please convince me otherwise before it’s too late.”

28.10. @herttoniemi: ”Allekirjoita positiivinen adressi ja kannusta ruokakauppoja käyttämään ekoenergiaa! http://bit.ly/9OMaEq”

31.10. @Niittymaa: ”Saunalahden olisi aika keksiä jotain uutta tulokulmaa mainontaansa. Aika loppuun lypsetty toi ”mistä noita senttejä sikiää…” #notfunny”

Kertaus Twitter-koontiajatukseen ja Facebook-sivuun

Tämä on Kulutusjuhlan kolmas viikon Twitter-koonti: nro 1 ja nro 2 löytyvät tietysti edelleen ja niistä löytyy selvitystä taustoille.

Kulutusjuhlan Twitter-tilillä paitsi retwiitataan viestejä, niin sinne ohjautuvat automaattisesti myös blogipäivitykset ja Delicious-tilille tallennetut nettiuutiset ja muut havaitut kuluttajuutta jollain lailla koskettavat sivut (tosin näköjään tässä automatiikassa on välillä vähän häiriötä).

Kulutusjuhlan Facebook-sivulla taas nostetaan esiin päivittäin 0-3 kuluttajan elämää koskettavaa uutista, muuta näkemystä tai blogipäivitystä. Kaikki tämän sivun sisältö ei kuitenkaan sinne ohjaudu.

1 Comment

  1. Halloweenia voi viettää myös ilman muovikrääsää, lasten kasvomaalaukseen riittävät äidin vanhat meikit ja maahisen kampaukseen voi hakea kuolleita lehtiä yms. luonnnosta.