Eufemia tykkää sähköisestä lukulaitteesta, Kindlestä, sillä sen ansiosta ei tarvitse tulostella paperiläjiä ja lukeminen on vaivatonta: ”Saan joka viikko luettavakseni yhdestä kolmeen seminaaritekstiä ja löydän käytännössä päivittäin verkosta artikkeleita, jotka olisi kiva vilkaista läpi. En halua printata niitä, mutta en jaksa lukea ruudulta. Enää ei tarvitse: sen jälkeen kun hankin Kindlen, olen printannut kaksi liuskaa. Tämä ei ole mikään ekologiakysymys, olin vain todella turhautunut työpöydälläni ajelehtiviin sekasortoisiin paperivuoriin. (En ole mikään Eliza, joten ne vuoret ovat työpäydälläni edelleen – mutta ne eivät enää kasva!) [- – -] Valitsin Kindlen koska se on halpa, pieni ja kevyt ja sillä voi lukea pdf:iä. [- – -] Lukiessani unohdan, että kyseessä on kone. On mukavaa, ettei lukemani teksti liiku tai värise eikä näyttö paista, vaan teksti on aloillaan ja auringonpaisteessakin mainiosti luettavissa kuin kirjan sivulla konsanaan. Ja kuten kirjaa, tätäkään ei käy pimeässä lukeminen.” (Mari Koo, kiitos Kaisa K:lle linkistä! Kindle-kokemuksia on koottu myös aiemmin.)