Kulutusjuhla

Keittiön turhakkeita: sitrushedelmälohkoja, jauhelihapihvimuotti ja vakuumikone

Petra Kiiski esittelee Reaktori-blogissa keittiönsä turhakkeista, kuten jauhelihapihvimuotista, sitrushedelmälohkojasta, kauhatelineestä, sitrusraastin ja pandoro-kakkuvuoka. Sokerina pohjalta löytyy vakuumikone: ”Vakuumikone – keittiöni turhakkeiden kuningas! Tällä voi tyhjiöpakata kaikkea, mutta miksi haluaisin tehdä niin? Kokeilimme vempainta kerran sämpylöihin, ei toiminut.” (Mari Koo, kiitos vinkistä Kaisa K:lle)

2 Comments

  1. Kauhateline olisi kiva jos löytäisi semmosen pystymallin. Meidän keittiössä ei juuri laskutilaa olen joten paistinlasta ja kauha seilaa aina vähän missä sattuu ruuanlaiton lomassa. Plus jättävät ällöttäviä kastikeplänttejä pitkin pöytiä.

  2. Hyviä kuvia ja kivasti kirjoitettu. Osa noista on kyllä ihan tarpeellisiakin: sitrusraastin on ainakin meikäläisellä jatkuvasti käytössä.