Kulutusjuhla

16-vuotiaan meikkeihin kului kerralla satanen

Hanna, 16, hukkasi meikkipussinsa ja suuntasi hankkimaan uusia meikkejä: ”Kukaan ei välttämättä mieti kosmetiikkatuotteitten hintaa, jos tarvitsee ostaa vain yksi tuote kerrallaan; ripsiväri tai meikkivoide tms. Noh, citymarketista mukaan tarttui itse meikkipussi, peitepuikko, meikkivoide, puuteri, aurinkopuuteri/poskipuna, kajaali, kulmakynä, ripsiväri, kaksi huulikiiltoa, meikkivoidesieniä, puuteri/poskipunahuisku ja kasvojen kuorinta/meikinpoistoaine. Abaut tuon verran tarvitsen päivässä pakkelia naamaan.

Arvatkaahan ihan huvin vuoksi paljonko kaikki nuo meikit yhteensä maksoivat? 107€!!!!! Edes uusi söpö vaaleanpunainen leopardikuvioinen meikkipussini ei voi korvata tuota rahamäärää. Ostohetken jälkeen mietin, että kyseiselle rahamäärälle olisi varmasti ollut paljon muuta, ja etenkin: tärkeämpää, käyttöä.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Kosmetiikka on kallista, mutta mielummin rahani laitan meikkeihin kuin energiajuomiin tai herkkuihin!