Kaupungin varjot -blogissa on vaikeuksia löytää mieleisiä huonekaluja: ”Olemme harrastaneet viime aikoina huonekaluliikkeiden läpikoluamista. Ostoslistallamme on sekä uusi sohva että sängynrunko. Molemmat melkoisen oleellisia kodin hankintoja, joiden pitäisi kestää päivittäistä käyttöä mieluusti seuraavat +10 vuotta.

Tähän mennessä emme ole löytäneet mitään meille sopivaa.

Sängyn suhteen tärkeintä on se, ettei pääty nouse liian korkealle (ikkunan eteen) ja että pari vuotta vanhat patjamme mahtuvat uuteen runkoon. Sohvassa puolestaan tärkeintä on se, että se kestää koiranelämää, on muotoilultaan simppeli ja että kaksi aikuista ja pieni koira voivat pötkötellä sohvalla sulassa sovussa. Tällä hetkellä vahvin sohvakandidaatti on mustalla nahalla verhoiltu IKEA:n Karlstad. Vähän mietityttää, millainen yhtälö laatu + IKEA ovat?

Mielestäni emme ole asettaneet mitenkään huimia vaatimuksia. Silti, liikkeet alkavat käydä vähiin.” (Mari Koo)