Lumo Lifestyle -blogissa on testattu Panasonicin Lumix DMC TZ10 -kameraa: ”Uudessa versiossa on sisäänrakennettu GPS, jota halusimme testata kunnolla. Otin eilen valokuvia Helsingin keskustassa. Se tunnisti useita paikkoja, niiden nimet ilmestyivät ruudulle (Helsingin kaupunginmuseo, Senaatintori, Tuomiokirkko), tunnistamattomista kohteista kameraan jäävät koordinaatit. Ajattelin, että GPS olisi vain hauska ylimääräinen ominaisuus, jolla ei paljoa olisi käyttöä, mutta matkoilla ihmettelen joskus, mikä oli sen hyvän pikku ravintolan tai viehättävän pikku liikkeen nimi ja missä tarkalleen se oli. Enää ei tarvitse huolehtia jos vain on muistanut ottaa paikasta kuvan. Tallentaessani kuvat picasaan, Googlen kartta aukesi. Kartassa näkyi jokaisen kuvan tarkan sijainnin kartalla. Sen jälkeen onkin helppoa löytää ravintolan, kaupan tms. nimi, kun tietää osoitteen. Joten GPS:tä onkin oikeaa hyötyä!” (Mari Koo)