Anja Alasilta kommentoi Nokia-keskustelua: ”Minulle on autuaallisen yhdentekevää, mikä käyttöjärjestelmä kännykässäni hyrrää. Kunhan se vain hyrrää eikä hyydy niin kuin Ihmeellisen Iki-ihana iPhone teki tänään. Microsoftista mieleeni tulee kaatuileva pc; ei mikään mukava muisto. Google on elämässäni yhä ennen kaikkea hakukone.

Kiinalaisista tai korealaisista matkapuhelimista minulla ei ole mitään kokemusta, mutta muinaista Ericssonia – siis ilman Sonya – muistan yhä lämmöllä. Vaihdoin aikanaan merkkiä vain suuren suomalaisen isänmaallisuuden painostamana.

En yleensäkään ajattele, että jokin ominaisuus puhelimessani on laitteen, toinen ohjelmiston ja kolmas tämä ihmeellisen uutuuden, ekosyteemin ansiota. Puhelin mikä puhelin, kunhan sillä myös pääsee kätevästi nettiin. So what!” (Mari Koo)