Treasure island-blogin Seppó kirjoittaa Sako-yhtiön 85 Bavarian Carbine-kiväärimallista, jonka materiaalista hän olisi halunnut lisätietoja. Vastausta perille menneeseen sähköpostiin ei kuitenkaan kuukaudessa tullut: ”Siksi halusin selvennystä tuohon ruusupuun käyttöön, sillä Brasilian ruusupuu on vaarantunut laji, eikä sen käyttö ole sallittua. En kuitenkaan ole saanut Sakon edustajilta kommenttia kysymykseeni, joten se sitten siitä. {- – -}

Arvostan yhtiötä sen tuotteiden kautta, mutta kieltämättä heidän pr-taidot ovat aika heikot. Kotisivuilta ei löyty mitään sähköpostia yhteydenottoa varten, eikä sivuja muutenkaan ole ajateltu loppukäyttäjän tarpeita ajatellen. Tyypilliset ”tälläinen on myyntikatalogimme ja nämä ovat jälleenmyyjiämme” sivut. Ei kovin vakuuttavaa, mutta minkäs teet. Kukin taplaa tyylillään.” (Mari Koo, kiitos linkistä Kaisa K:lle)