Kulutusjuhla

Luonnonkosmetiikka on Berliinissä edullista

Nooran hömppäblogissa ihastellaan Berliinin luonnonkosmetiikkahintoja: ”Luonnonkosmetiikkaa myydään suunnilleen kaikissa ruokakauppaketjuissa, joista monella on lisäksi oma sertifioitu sarjansa. Esimerkiksi Santen kehuttu Brilliant Care -hoitoaine maksaa suomalaisissa nettikaupoissa – myymälöistä puhumattakaan – yleensä yli kympin. No, Berliinissä saman tuotteen sai alle vitosella. Jotenkin ihan älytöntä, että hinnoissa on noin suuri ero.” (Mari Koo: ja jatkoksi voi lukea Karkkipäivän Sannin kirjoituksen luonnonkosmetiikan säilyvyydestä)

2 Comments

  1. Hintaerot Suomen ja Saksan välillä ovat kyllä valtavat. Olen pari vuotta tilannut rasvat, deodorantit, suihkugeelit ja miehen parranajotuotteet Beaty Center Europesta.

  2. Nimenomaan. BCE:stä mäkin tilaan. Ei paljo kannata ostella Suomen hinnoilla.