Kulutusjuhla

MoccaMasteri tippalukko ja Bepanthenin tuubi eivät toimi

Aasinsilta-blogissa ärsyttävät MoccaMasterin tippalukko ja Bepanthenin tuubi: ”MoccaMasterin tippalukko. Ainaki meidän töissä olevassa maanantaipannussa. Tippalukko ei tee sitä mitä tippalukolta vois odottaa: lukitse kahvin tippumista. Mutta sen verran se kyllä hidastaa kahvin tuloa, että tiskipöytä saa kostean kahvinpurukuorrutteen jos tämä niin sanottu lukko on vahingossa jäänyt kiinni. Tosin tätä nykyä kyseinen tippalukkoyksilö on siirtynyt aromikkaammille kahvimaille. Ihan vaan vasta vuoden sitä kiroiltuamme. RIP.

Bepanthenin tuubi. Ihan varmasti se on joku säilymisfeature että putkilo on tehty metallista, johon syntyy tyhjetessä taitoksia, jotka rikkoontuvat, ja jatkossa tuubia puristaessa ei korkkia tarvitse edes avata kun rasvaa voi annostella kyljessä olevista rei’istä. Mutta on se ny perkele että ihminen kävi kuussa jo 50 vuotta sitten, mutta ei kykene keksimään rikkoontumatonta tuubia Bepanthenille.” (Mari Koo)

2 Comments

  1. Automaattitippalukollisissa Moccamastereissa ongelmaa on huomattavasti vähemmän. Pieni lisähinta toimivuudesta.

  2. Jos on samaa mallia kuin duunin moccamaster niin vika ei niinkään ole lukossa kuin sen likaantumisessa. Kuminen tiivistelätkä kerää itseensä kahvista karstaa ja jossain vaiheessa siitä kovetuttuaan alka vuotamaan. Tähän onneksi auttaa se että lukon purkaa, puhdistaa ja kokoaa uudestaan sillä tuo karsta ei onneksi ole kovin tiukassa