Kulutusjuhla

Miksi Priority-tarroja ei saa postista kerralla kymmentä enempää?

Exme haluaa enemmän Priority-tarroja: ”Miksi postista annetaan niitä sinisiä Priority-tarroja aina vain muutama kerralla? Minä kun postcrossaan, sanon niille että tarvitsen niitä PALJON. Se paljon on aina maksimissaan 10. Yleensä vähemmän. Olen ratkaissut asian niin, että en liimaa niitä postin elämää helpottavia Priority-tarroja lentoposteihini. En jaksa käydä joka viikko postissa ruikuttamassa niitä!

Ehkä tämä postiuudistus (josta en tajua mitään) lisää niiden tarrojen painatusta, kun ilmeisesti nykyään pitää liimata priority-tarra jokaiseen lähettämäänsä kirjeeseen kotimaassakin. Niin että ehkä niitä saa tulevaisuudessa sieltä ihan oikeasti paljon, kun pyytää. Semmoiset 50 olisi hyvä alku.” (Mari Koo)

5 Comments

 1. Minä ainakin sain postista Priority-tarroja aivan riittävästi ostamiini merkkeihin nähden ja vielä vähän ylikin (päälle viistoista). Tietenkään niitä tarroja ei anneta enempää kuin on ostanut ensimmäisen luokan merkkejä.

  Ja miksi pitää kotimaanliikenteessä liimailla prioritytarroja? Ei pidä, jos tekee niikuin minä, ja on ajoissa kirjeidensä kanssa ja lähettää ne halvemmalla taksalla päivää aikaisemmin. Yksi lisäpäivä ei postinkulussa maita kaada, kun se on kuitenkin tiedossa.

 2. Voihan niitä merkkejä ostaa muualtakin eli jos ostankin merkkini muualta tarvitsen kuitenkin Postista vielä Priority-tarroja. Miksiköhän nämä tarrat ei voisi olla siellä sivupöydällä vapaasti otettavissa? Tosin korttiin voi myös itse kirjoittaa priority jos tarroja ei ole (tosin luulen, että kortin saanut postcrossaaja arvostaa enemmän tarraa).

  Ja kyllä minä lähetän edelleen osan postista kotimaassa Prioritynä. On postia jota ei voi laittaa matkaan päivää aikaisemmin ja kuitenkin haluaa sen perille mahdollisimman pian.

 3. Kun on ostanut kerralla 100 postimerkkiä, ei tarvitse yhtään lisää merkkiä moneen kuukauteen, mutta tarvitsee niitä tarroja. Kai niitä saisi enemmän, jos osaisi ilmaista itseään selvemmin.

  Niin, ja kun on ostanut kerralla 100 postimerkkiä, niillä mielellään lähettäisi myös kotimaan postin ykkösluokassa, kun siitä on kerran maksanut. Muuten pitäisi mennä taas ostamaan lisää merkkejä, kakkosluokkaa, ettei tarvitsisi niitä tarroja.

 4. Täällä Turussa saa tarroja ihan tarpeeksi. Laskin omani ja niitä on yli 200 kappaletta. Ja siitä on aikaa kun sain ne joten niitä on tullut jo käytettyäkin. Turun pääpostista kun niitä kerran talvella pyysin niin virkailija kertoi, ettei heilläkään ole kuin vähän. Lupasi antaa koko rullan kun vain saavat niitä. Omani olen tällä kertaa hakenut lähiön postista.

 5. Ei niitä tarroja kotimaan postissa välttämättä tarvita, kun sen merkinnän voi rustata kuoreen kynälläkin.