Suvi raivasi vaatehuonetta: ”Kierrätykseen lähti noin kymmenen paria kenkiä ja saman verran laukkuja, joista osa oli jopa aivan käyttämättömiä. Miksi ihmeessä olen joskus ostanut ne? Suurin osa kengistä oli liian pieniä tai muuten epämukavia, sellaisia, joita ei vain voi käyttää, ellei halua särkeviä jalkoja. Eivätkä useimmat niistä ole tuntuneet mukavilta varmaan edes kaupassa. Älytöntä rahan ja luonnonvarojen tuhlausta.

Jäljelle jääneistä kengistä otin kuvat ja aion laittaa ne kenkälaatikoihin, jotta tiedän, mitkä kengät ovat missäkin. Säilytän kenkiä laatikoissa, jotta ne eivät keräisi niin paljon pölyä, ja joidenkin kenkien olemassaolon olin jo unohtanut niiden ollessa piilossa laatikoissa. Jatkossa kengät päätyvät käyttöön toivottavasti hieman useammin.

Kenkien ja laukkujen lisäksi luovuin lähes kaikista pöytäliinoista. En vain käytä niitä ikinä.” (Mari Koo)