Norppa kaipaa kivannäköistä ja toimivaa postilaatikkoa: ”Toisaalta postilaatikko, kuten myös esim. vessan hana, kattolista tai oven kahva, saattavat olla arjen estetiikan kannalta ratkaisevia asioita. Postilaatikkoon tulee usein katsottua ja koskettua kuitenkin sen kaksi kertaa päivässä. Samahan se on ”mitä muut ajattelevat” mutta toisinaan näkisi omassa arjessaan jotain muuta.
Nopeasti googlattuna vaihtoehdot eivät ole päätä huimaavat. Tai sitten en ole vielä päätynyt sinne ”hyvällä maulla suunniteltujen postilaatikoiden sivustolle”. Pitäisikin oikein katsoa, että onko jokin suunnitteluvirasto antanut määräyksen, että suomessa vain rumat ja mauttomat postilaatikot ovat sallittuja. Ympäri maata pihalaattoihin ja portinpylväisiin syydetään rahaa mutta sitten talon kylkeen lasautetaan ruma laatikko joka päiväistä käyttöä varten.” (Mari Koo)