Istuttiin kaverin kanssa ratikassa ja hän kertoi tarinan saamastaan soitosta (joka tuli siis telemarkkinointikiellosta huolimatta). Joku soitti ja tarjosi huomattavia alennuksia DNA:n asiakkaille, kertomatta puhelun aluksi että on itse Saunalahdelta ja että alennus tarkoittaa sitä, että jymäytettävä ottaa uuden sim-kortin ja siirttyy Saunalahden asiakkaaksi. Kaveri oli laittanut jarrun siinä kohtaa, kun tuntematon soittaja alkaa kysellä sotua.

Eipä tarvinnut elää vuorokautta eteenpäin, niin samanlainen soitto tuli minunkin kännykkääni. Samainen kaveri istui vieressä, joten päästiin myös hirnumaan ennen kuin lopetin puhelun.

Niin että varokaa, näitä on nyt liikkeellä. Mielestäni on ihan sama kuinka edullinen tarjous on, jos sitä kohti edetään vaillinaisella etiikalla. Se on nouthanks heti.

Saunalahti on sohinut DNA:n tontilla jo 2009. (Zepa)