Tarjoiluehdotus-blogi niittää jo mainetta ruokablogien joukossa. Kukapa ei olisi joskus katsellut niitä elintarvikepakkausten kuvia, joissa tuote on esitelty jotenkin kivasti ja sivussa lukee, että ”tarjoiluehdotus”?. Blogissa käsitellään mm. pizzajauhojen turhuutta ja tehdään jauhopaketin kuvan mukainen parsakaalipitsa: ”Kyseessä on siis Myllyn Paras pitsajauho, joka käytännössä tarkoittaa sitä, että vehnäjauhojen joukkoon on sekoitettu vähän suolaa ja pussilla on nelinkertainen hinta tavalliseen vehnäjauhoon verrattuna (joo joo, onhan siinä jopa kolmea erilaista vehnäjauhoa…). Pussin kyljessä mainostetaan, että ”lisää vain vesi ja hiiva” (ja sekoita ainekset ja vaivaa taikina ja anna kohota ja kaulitse ohueksi ja pilko ja paloittele ja tarvittaessa kypsennä täytteet ja vielä lisää täytteet pohjan päälle ja paista. Kylläpä olikin helppoa! {- – -} Jos jauhojen joukossa olisi myös hiivaa, niin tässä olisi edes pikkuisen järkeä. Hiivan puuttumiseen se leipominen nimittäin kaatuu jos johonkin (Arvatkaapa oliko. Ja arvatkaapa ottiko päähän lähteä takaisin kauppaan).

Siis täysin älytön tuote (ja minä tietenkin ostin sitä… No, minun älynlahjani ovat jo aiemmin tainneet tulla kaikille selväksi…).” (Mari Koo)