Johanna osallistui kehukamppaanjaamme jo jokin aika sitten: ”Menin siis Kauppakeskus Jumbon Elisa Shopit -myymälään Vantaalle lauantaiaamuna. Varsin vähäisellä odottelulla myyjä tuli kysymään, miten voisi auttaa. Edellisen puhelimeni hankinnasta on jo aikaa, ja tunsin itseni enemmän täti-ihmiseksi kuin koskaan Androidien, Galaxyjen, numerokoodisarjojen ja mobiilinettien keskellä ihmetellessäni. Kerroin, että olen etsimässä puhelinta, melko peruskäyttöön, sellaista joka kestää ja ennen kaikkea sellaista, jonka ominaisuuksia osaan käyttää.

Trendikkäästi pörrötukkainen, minua selkeästi nuorempi myyjämies (olenhan toki jo kolmekymppinen :)) kuunteli toiveitani, esitteli malleja, kyseli hintaluokkaa, ja kertoi vaihtoehdoista. Vastasi sataan ”mitä eroa näillä niinku oikeesti sitten on” -kysymykseen, suhtautui kärsivällisesti ”kumpi on parempi, tää vai toi”, ”toimiiks tää varmasti”, ”onko tässä radio”- ja muihin viisaisiin kysymyksiini. Ja loppuviimeksi löysi juuri täydellisen vaihtoehdon! Vieläpä sellaisen, jota en olisi itse koskaan edes tullut katsoneeksi tai harkinneeksi, joka oli täysin hintaluokassani. Vakuutti, että opin käyttämään sitä viikonlopussa ellen nopeammin, ja näytti omalla puhelimellaan, jossa oli sama käyttöjärjestelmä, miten homma toimii ja kuinka helppoa alkuun pääsy on. Olin vakuuttunut. Ja oli vielä tarjouksessakin!

Lähdin kaupasta hyvillä mielin, mukanani erinomainen puhelinratkaisu juuri minulle, sekä ilmaiset Elisa Kirja -tunnukset, jotka tehtiin samalla kertaa.” (Mari Koo)