Kulutusjuhla

Juhannus vaikuttaa: kaupat sulkevat perjantaina klo 12, lauantaina kiinni

Kaupat saavat olla auki perjantaina eli juhannusaattona klo 7 – 12, kertoo Kaupan liitto. Juhannuspäivänä kaupat ovat pääsääntöisesti kiinni, tosin pienet kaupat ja kioskit saavat tuttuun tapaan olla auki. Sunnuntaina kaupat ovat avoinna tavallisen sunnuntaipäivän tapaan.
Alkot ovat torstaina auki klo 20:een, juhannusaattona klo 9 – 12.
Postin ja pankit ovat kiinni perjantaina ja tietysti myös lauantaina.

1 Comment

  1. Ja ABC-liikennemyymälät Saleineen ja S-marketeineen ynnä ABC Marketeineen olivat tänäkin pyhänä auki paikoin 24 tuntia vuorokaudessa. Ainoina aukiolevina myymälöinä ainakin Tampereella näissä olikin melkoiset jonot läpi juhannuksen. Näppärää kun pääsee kauppaan milloin tahansa, vaikka valikoima onkin paikoin rajoitetumpi kuin ns. oikeissa ruokakaupoissa.