Marcuksella oli ongelmia Welhon nettiyhteyden kanssa. Asiakaspalvelu toimi hyvin Twitterin kautta (kts. kyseinen viestittelyketju Marcuksen blogista): ”Olen pitkään tuskaillut sen kanssa, että Welhon kaapelimodeemiyhteys on pätkinyt satunnaisesti. Useimmiten yhteys on toiminut kuin unelma ja nopeus on ollut suunnilleen se mitä on luvattukkin. Aika ajoin kuitenkin yhteys on hidastunut käsittämättömän hitaaksi (lue:käyttäkelvottomaksi). Tätä hitautta on kestänyt noin 5-15 minuuttia ja ongelma on toistunut sekä langattomassa verkossa että piuhalla. Kymmenen sekunnin ratkaisu ongelmaan on ollut katkaista yhteys ja käynnistää se uudelleen, jolloin nopeus on palautunut muutamaksi sekunniksi kuntoon. Tämä on toistunut noin kerran pari viikossa.
Tarkoituksena on ollut laittaa asiasta palautetta Welhon sivujen kautta, mutta olen hävittänyt asiakastunnukseni enkä ole jaksanut alkaa niitä selvittelemään uudestaan. Ongelma paheni tuossa noin viikko sitten ja kirjoitin asiasta lyhyen postauksen twitteriin. Johon reagoitiin varsin nopeasti.” (Mari Koo)