Kulutusjuhla

Tasokkaassa ravintolassa kuuluisi olla myös siisti vessa

Susanna ihmettele, miksi suomalaiset miehet lorottelevat julkisille paikoille. Hän myös toteaa, että ravintoloiden vessojen siisteys on tärkeä tekijä, josta olisi valmis maksamaankin: ”Pistäydyimme myös keskustassa sijaitsevassa kahvila-ravintolassa ennen syömään menoa. Kävin naistenhuoneessa, enkä pitänyt näkemästäni. Vessan lattia oli kurainen (toivottavasti se oli kuraa!). Pönttö oli likainen ja vessa kaiken kaikkiaan epäsiisti. Olisin jopa valmis maksamaan vessasta euron tai kaksi, jos se olisi puhdas. Tasokkaana pidetyn paikan kuuluisi joka tapauksessa siivota vessatilat kerran tunnissa.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Mun mielestä, aina kun näke jonkun sian kusemassa kadulle, siitä pitää ottaa kuva ja julkaista. Missä vaan – omassa blogissa, Facebookissa… Jos olisin FB:ssa, perustaisin ryhmän, johon kaikki nää kuvat voi kerätä. Häpeä ehkä pistäisi miettimään seuraavan kerran kun keskellä katua kusettaa: menenkö tuohon 10 metrin päässä olevaan puistoon pensaan taakse, vai kusenko tässä kännykkäkameroiden edessä kuten ennenkin?

    Olen aloittanut jo omassa blogissa, ja tulen ottamaan kuvan joka ikisestä kuseskelijasta. Julkisella paikalla saa kuvata.