Linda sai hyvää palvelua verhoja hankkiessaan: ”Verhohaaveenani on ollut muhkeat samppanjan väriset raakasilkkiset verhot. Marssin siis suoraan Stockmannille, koska tiesin siellä valmiita raakasilkkisiä verhoja löytyvän. Mallistossa ei tosi ollut haluamaani väriä, ja tajusin, että valmiit verhot ovat suhteellisen kapeat.. Olisin siis halunnut tuplaverhot molemmille reunoille. Opiskelijabudjetilla hinta nousi liian suolaiseksi – kustantaahan yksi verho 120€ – ja mä olisin halunnut neljä.. Siispä suuntasin kangaspuolelle.

Myyjä osasi kertoa, että tilaamalla saisin haluamaani väriä, nyt sitä ei ollut tarjolla. Ystävällisesti hän neuvoi myös, että mikäli verhot silkistä ompelen, tulee verhossa olla myös vuori, koska muuten silkki haurastuu ja värjääntyy käytössä. Vaikka ompelukone pysyykin hyppysissä, en ole silti mikään luonnonlahjakkuus – ja usein kyllästyn ennenpitkää ja painelen saumoja menemään raivopäissäni. Ajattelin siis että parempi valita helpompi (ja öööh, huomattavasti edullisempi) tapa. Myyjä suositteli raakasilkin tilalle, raakasilkkijäljitelmää, jossa eron pystyi tuntemaan vain koskettamalla. Kangas oli ihanan jäykkää ja hyvin asettuvaa, paksua – eikä vuoria tarvittu. Jes! Sain kankaan heti mukaan, ja otin sitä 14m.” (Mari Koo, kiitos linkista Kaisa K:lle)