Kaisa löysi sukulaisensa kuvia antiikkikaupasta ja sai ne ilmaiseksi: ”Viime viikon keskiviikkona sain sähköpostin sukututkijalta, jonka nimen tunnistin, mutta jota en sen enempää tunne. Hän kertoi nähneensä erään Korkeavuorenkadun osto- ja myyntiliikkeen ulkopuolella olleessa laatikossa valokuvan, johon oli kirjoitettu nimi Werner Kyläkoski. Mummon setä, josta on kyllä tallella valokuvia, mutta niitä ei ole minulla. Eli pelastusretki aiheellinen. [- – -]
Ei kun sisälle, jossa pöydän laatikosta löytyi pieni kokoelma kuvia. Olivat kuulemma liikkeenhoitajan sukulaisen jäämistöä. Ainoastaan yhdessä oli nimi ja se oli Wernerin. Pinoa selatessa löytyi vielä valokuvan kaksoiskappalekin. Selitin tietenkin, että kyse oli sukulaisestani ja myyjä varmasti älysi, että olisi voinut pyytää kuvista ihan kohtuullisen hinnan. Mutta antoi ilmaiseksi!” (Mari Koo)