Stadin Friidulla on mahdollisuus Stockmannin kanta-asiakkaiden lepohuoneeseen: ”En ole käynyt pitkään aikaan virkistäytymässä Stockmannin kanta-asiakkaiden lepohuoneessa ja niin kyöräsin puolison mukanani sinne.Lasiovi avattiin kumarruksen kera.Minä näytin kanta-asiakaskortin,joka antaa luvan tähän ylellisyyteen.Minut kirjattiin kohteliaasti hymyn kera ja tilasin kaksi appelsiinimehua.Minäkin hymyilin.Muutama ihminen oli paikalla. [- – -] 
Sitten oli minun vuoroni nauttia mehusta ja etupäässä suklaasta.Käänsin pyörätuolin niin,että mies näki komeilevan sisustuksen televisioineen,upottavine tuolineen ja sohvineen,koko rauhoittavan kokonaisuuden tummennettujen lasiseinien sisällä,jotka erottavat eliitin rahvaasta.Tästä kaikesta ilosta ei tarvitse mitään maksaa.Kuuluu kanta-asiakaspakettiin,joka kyllä vaatii erinäisiä uhrauksia asiakkaan taholta.Pitää pysyä tietyn summan edestä uskollisena tavaratalolle.Jos lipsuu määrästä,potkitaan ulos ruodusta eikä ole enää menemistä First Loungen loistoon.” (Mari Koo, kiitos linkistä Kaisa K:lle)