Kulutusjuhla

Työmatka alle 10 kilometriä? Vaihda auto sähköpyörään!

Mikko suosittelee sähköpyörää kakkosautoksi: ”Luovuimme kesällä perheen toisesta henkilöautosta ja hankin sen sijaan käyttööni sähköavusteisen Helkama-fillarin. Ratkaisu on osoittautunut erittäin toimivaksi. [- – -] Oma työmatkani on melko tarkalleen 8 kilometriä per suunta. Olen tähän asti kulkenut sen pääasiassa henkilöautolla. Ei tarvita suurta ekoheräämistä tai elämäntaparemonttia tajutakseen, että on suorastaan rikollisen tyhmää maksaa auton ylläpitokustannuksia 5 x 16 kilometrin viikottaisen käytön takia! [- – -] Suosittelen reilun kuukauden kokemuksella kaikille alle kymmenen kilometrin päässä työpaikaltaan asuville sähköavusteista fillaria henkilöauton tilalle.” (Mari Koo, kiitos linkistä Kaisa K:lle!)

1 Comment

  1. Suosittelen myös sähköpyörää! Työmatkat sujuu nopeasti ulkoilmassa, eikä tule hiki ja hengästys (kuten minulle ainakin normaalioyöräillen, eikä suihkua ole samassa talossa)