Kulutusjuhla

Siivous on samaa siivousta, vaikka sen tekisi uudella Dysonilla

Kaneli arvioi Dyson-imuriaan: ”Nyt talouteemme hankittiin pölypussiton Dyson ja olen pakotettu myöntämään, että onhan tuo imuteho jotain ihan muuta kuin vanhassa masiinassamme. Eteisen mattokin meinasi hulahtaa hiekkamurusten mukana imurin sisuksiin.

Olen kuullut Dysonista ihan älyttömiä ylistyspuheita tyyliin riittää, että imurilla vähän osoittaa siihen suuntaan, missä on pölyä ja homma on hoidettu. Myös myyjä hehkutti posket punaisina, miten mahtavia lisälaitteita vekottimeen on saataville.

Yhden imurointikerran perustella oma arvioni on njaa. Siivous on edelleen sitä samaa siivousta.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Varsinkin, kun yksikään Dyson ei ole todelliselta imuteholtaan, oikeastaan, edes lähelläkään tehokkaimpia imureita markkinoilla. Testienkään mukaan (ks. Kuluttaja&TM-lehti/ymv. testit..).

    Siivous on siivousta -toteamukseen on helppo yhtyä…