Kulutusjuhla

Vuosi sitten ostettu valosarja osoittautui käyttökelvottomaksi

Aimo yritti viritellä käyttöön viime talvena hankkimansa Airamin valosarjan: ”Muuten hyvä ajatus, mutta 80 polttimosta vain parikymmentä toimi. Onko nyt kiva? Onko? No ei ole. [- – -] 

Kävin jokaisen polttimon läpi, eikä nähdäkseni yksikään ollut rikki tai löysällä. Vingahdettuani tarpeeksi säälittävästi, otti mieskin osaa ja katsoi koko setin läpi eikä löytänyt vikaa. Ainoastaan ketjun häntäpää toimii, loput valot ovat pimeänä kuin marraskuinen ilta. Valosarja on vuodessa käyttökelvoton? Valosarja, jota kuitenkin käytetään sen pari kuukautta vuodesta. Hurraa!

Sisuunnuin onnettomaan valosarjaan ja tein kauppareissun yhteydessä tehoiskun. Nyt kuistiamme valaisee tuore led-valosarja. Kunpa se kestäisi pidempään.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Perinteisissä valosarjoissahan valot toimii yleensä sarjana eli jos yksi on rikki voi se sammuttaa useita valoja. Kannattaa siis vaihdella lamppujen paikkoja ja etsiä se oikeasti rikkinäinen. Jos sekään ei auta niin sitten vika on ehkä johdossa… 🙁