Kulutusjuhla

Kenelle Veripalvelu lähettää aktiivisten luovuttajien lahjat?

Tuote ottaisi mielellään vastaan Veripalvelun lahjat aktiivisille lahjoittajille: ”Kulta sai postista paketin SPR:n Veripalvelusta! Häntä lahjottiin hienolla juustohöylällä. Hän on ennenkin saanut sieltä paketteja. Niissä lukee aina “olet meille tärkeä”.

Minä olen luovuttanut verta monta vuotta (ja monta kertaa) enemmän kuin kulta, enkä ole koskaan saanut mitään lahjoja kotiini. Vaikka yleensä vihaan kaikkea krääsää, Veripalvelun lahjat ovat oikeasti kivoja. Nyt mietin, onko jossain lapussa joskus ollut ruutu “minulle ei saa koskaan lähettää mitään kivoja lahjoja kotiin” ja olenko rastinut sen epähuomiossa. Vai onko tämä jokin kampanja, joka on aloitettu tiettynä vuonna, ja sitä ennen luovutuksen aloittaneet eivät tule koskaan pääsemään mukaan lahjottavien listalle.” (Mari Koo)

2 Comments

  1. Meillä pikkusisko sai taittuvat saksen, minä en mitään. Ajattelin sen johtuvan siitä, että minulla oli pitkä tauko luovutusten suhteen, marraskuussa katkesi tosin sekin tauko, aiemmin olin luovuttanut yli 10 kertaa.

    • Minä olen luovuttanut n. 30 kertaa vuosina 1997-2011. Pisin tauko on venähtänyt noin vuoteen. Mitään lahjaa ei ole kotiin asti tullut, mutta pitänee tarkistaa osoitetietojeni ruksit ensi kerralla, kun menen luovuttamaan 🙂